Niet te geloven!

Jongenssssss… we hebben een datum! Hou je vast… AANSTAANDE DONDERDAG! Zó snel; niet te geloven. Je begrijpt dat we super blij zijn dat het al op zo’n korte termijn ingepland kon worden en we niet die 3-5 weken hoefden te wachten.

Ik moet me om 8.30u melden en ben om 9.30u aan de beurt. De ingreep zelf gebeurt onder lichte narcose. Dat betekent wel pijnstilling en slaapmiddel, maar geen spierverslapper. Ik blijf dus zelfstandig ademen en slikken. Stel dat ik wel wat ontwaak tijdens de ingreep, zullen ze dat direct aan mijn hartslag zien. Maar omdat ik geen spierverslappers krijg, kan ik dus gewoon zelf mijn arm bewegen zodat ze zien dat ik wakker(der) word en pijn heb bijvoorbeeld, mocht dat nodig zijn. Maar ze gaven aan dat ze veel ervaring hebben met deze manier van sedatie en dat vrijwel alle patiënten het als een prettige manier hebben ervaren. Dus daar vertrouwen we op!

Na de ingreep ga ik naar de recovery en dan terug naar de PACU (Post Anesthesia Care Unit) waar ik maximaal 24u mag blijven. Omdat ik vroeg aan de beurt ben, mag ik met een beetje mazzel ’s avonds weer naar huis. Anders blijf ik een nachtje en kom ik vrijdagochtend naar huis. Of als het langer duurt, bijvoorbeeld omdat ze de pijn niet onder controle zouden krijgen, word ik opgenomen in de kliniek. Maar ik ga eigenlijk voor de eerste optie 😉

Hoewel de ingreep zelf niet iets is waar ik enorm naar uit kijk, ben ik heel erg blij dat er het vervolg traject nu gestart gaat worden. Het moet gebeuren en dan kan het maar zo snel mogelijk zo ver zijn! We gaan er voor!

Voor de lezers onder ons die visueel ingesteld zijn en benieuwd zijn hoe zo’n RFA sessie nu in zijn werk gaat:

25 gedachten over “Niet te geloven!

  1. Wat fijn voor je dat er eindelijk wat gaat gebeuren, alvast heel veel sterkte. Zullen voor je duimen! Liefs Angelo & Sonja

   Like

   1. Wat fijm dat er een datum is, hoewel t super spannend is natuurlijk. Ik ga voor je duimen en wens je heel veel sterkte donderdag! 🙏🍀😘

    Like

 1. Nou dat is inderdaad zowat niet te geloven, na al dat wachten.
  Super, super nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het al zover.
  Gelukkig dat het nu eens mee gaat zitten qua tijd.
  Ik wens je alle sterkte meis!

  Like

 2. Lieve Dootje, zie je wel, ze doen er alles aan om jou optimaal te helpen. Heb er veel vertrouwen in en zal aan je denken! Dikke knuffel, zeker verdiend!

  Like

 3. Hartstikke fijn dat er nu een datum is en idd heel snel.
  Fijn dat het nu ook een keertje mee zit. Wij wensen je heel veel sterkte en duimen voor je dat het meevalt en je in het weekend lekker weer in jouw eigen omgeving bent.

  Like

 4. Such good news Dominique, thank you for the detailed information and the video. At last some progress! I wish you all the very best for a smooth, successful, comfortable procedure and a rapid recovery. Love and hugs. Judy xx

  Like

 5. Wat fantastisch Dominque, we zijn hartstikke blij voor je. Natuurlijk ga je een super zwaar traject tegemoet, maar het moet nu eenmaal en nu gaat het beginnen. We wensen jullie heel veel sterkte toe . Heel veel liefs Marjet, Bram en de doggies.

  Like

 6. Mooi Dominique dat alles nu snel verloopt.

  Zou fijni zijn als donderdag alles naar wens gaat en je weer snel naar huis kunt.

  Goede moed gewenst voor donderdag.

  Hartelijke groeten Willy

  Like

 7. Wat een fijn bericht Dominique dat je zo onverwacht eerder aan de beurt bent. Ik hoop dat je snel opknapt van de operatie. Ik wens je heel veel sterkte en denk aan je. Lieve groet, Joke

  Like

 8. Jeetje, dat gaat nu ineens snel. Sterkte en succes voor overmorgen, we duimen mee dat het te doen zal zijn Dominique❣️ Groetjes, loes en frans

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: