Het blijft nog even spannend…

Even een korte update: zoals te verwachten viel, waren mijn bloedwaarden nog te laag. De kuur voor vrijdag blijft gewoon staan, maar voor we starten, checken ze de waarden nogmaals om er echt zeker van te zijn dat ze wel goed zijn. Hopelijk is dat het geval en kunnen we gewoon verder volgens plan!

8 gedachten over “Het blijft nog even spannend…

 1. Blijft iedere keer weer spannend hoor. Fijn dat ze je zo goed in de gaten houden. Hopelijk kan alles verder volgens plan gaan verlopen. We branden weer vele kaarsjes voor je. Heel veel liefs Bram, Marja, Buddy en Joy.

  Like

 2. Oei, dat is weer spannend.
  Duim voor je dat de kuur vrijdag kan doorgaan hoor!!!
  Als het enkele dagen uitgesteld zou moeten worden dan is dat natuurlijk erg vervelend maar aan de andere kant geeft het wel een goed gevoel dat het allemaal nauwlettend in de gaten gehouden wordt en men geen enkele risico neemt. Ook deze keer wens ik je weer veel sterkte.
  Warme groetjes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: