Net wel of net niet?

Vanochtend ben ik terug geweest naar het ziekenhuis. Bepakt en bezakt met entertainment voor tijdens de eventuele kuur, maar de grote vraag was natuurlijk: ga ik het nodig hebben of niet?

Het antwoord is: nee, helaas niet. Het aantal witte bloedcellen is voldoende gestegen, maar wederom zaten de bloedplaatjes nog eind 80 en dat is nog te ver van de minimaal 100 om de kuur door te laten gaan.

Ben nu ingepland voor maandagmiddag. Eerst weer even de waarden checken, maar ik ga er van uit dat ze dan genoeg gestegen zijn en het goed moet zijn.

Sinds een paar dagen voel ik me weer vermoeider, slapjes, snel duizelig, hittevlagen… kortom, niet fit. Ik denk dat het vooral komt doordat ik verder in het traject zit en dat het niet “bloed gerelateerd” is. Tot nu toe heb ik aardig het leven als voorheen weer terug op kunnen pakken na een kuur, maar de kans is natuurlijk groot dat er een moment komt dat dit niet meer lukt. Nou ja, we gaan het zien. Als het lukt en ik een goede dag heb dit weekend, grijp ik m’n kans en ga ik iets leuks doen. En anders hou ik me koest en geef ik m’n lijf de rust die het dan dus duidelijk nodig heeft. Het voelt alsof ik twee dagen cadeau heb gekregen om uit te rusten en dat is een fijn idee!

Als er na maandag geen nieuw bericht komt, kun je er van uitgaan dat de kuur door is gegaan. Anders laat ik het hier nog weten en wat het volgende plan is. Maar ik verwacht dat de kuur dan wel doorgaat en het volgende bericht zal gaan over het verloop van de vierde kuur!

5 gedachten over “Net wel of net niet?

 1. Hoi Dominique,
  Ik bewonder je wilskracht, naar geef je lijf tijd om te herstellen. Het heeft veerkracht, sowieso, maar het zal je terug fluiten als het te getergd is. Je doet het fantastisch, you will beat this…maar luister naar dat innerlijke zieltje van je xxx

  Like

 2. Wij vinden het fantastisch knap dat je zulk een groot doorzettingsvermogen hebt om dit alles te overwinnen. Heel mooi. Veel geluk en sterkte verder toegewenst en hopelijk zit het voor je mee a.s. maandag.

  Like

 3. Disappointing the scheduled treatment could not take place, but I’m sure it will happen Monday after a good weekend of rest and recreation. I hope you have some sunny days to enjoy with Ulli, Mika and your wonderful family. Take care. xx

  Like

 4. Hoi Dominique, alweer aan de ene kant een tegenvaller om te moeten wachten, anderzijds een paar dagen “rust” voor je lichaam. Hoop dat je een goed weekend mag hebben en dat het maandag zal lukken. Sterkte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: