Een korte update

De titel zegt het al, een korte update en dat wordt ie zeker, want ik voel me behoorlijk belabberd.

Aan de hand van hoe ik me voelde de afgelopen week en hoe het eerder verlopen is, was het geen verrassing toen bleek dat mijn bloedwaarden weer extreem laag zijn. Bloedplaatjes van 34 (>100), witte bloedcellen die ver beneden de minimale normaalwaarde liggen en een HB van 4.7 (>7.5). Niet zo vreemd dus dat ik me zo moe voelde.

Na overleg met de arts werd besloten dat ik een zakje bloed zou krijgen om mijn lijf een boost te geven. Als ik 1,5u wilde wachten, kon het die middag nog. Ik dacht, mooi, kan maar binnen zijn, toch?! Helaas werd dat wat langer en dan met het indruppelen erbij, was ik pas om half vijf weer thuis. Van 10.45u tot 16.30u zitten, is op zichzelf al een lange zit voor mijn lijf, maar in de huidige staat, was het redelijk uitputtend. Ik voel me vandaag dan ook belabberd. Doodmoe, hoofdpijn, heb verhoging, maar voel me alsof ik flinke koorts heb… Gistermiddag na de toediening had ik vrij snel het gevoel dat mijn lijf wat rustiger voelde. Alsof het minder hard hoefde te werken. Op dit moment voel ik me slechter dan gisteren om deze tijd. Hopelijk is het enkel een kwestie van uitrusten en voel ik me gauw weer beter. Wat natuurlijk het uiteindelijke doel van de transfusie was!

De kuur voor maandag is direct een week verzet naar 5 oktober, dus ik heb een extra weekje om bij te komen en verder te herstellen.

Dat is het voor nu. Fijn weekend allemaal!

8 gedachten over “Een korte update

 1. Tjee lieverd toch, hopelijk gaat het gauw weer beter met je. Luister goed naar je lichaam en rust lekker uit. Een weekje extra rust zal je ook goed doen. Heel veel liefs van ons Bram, Marja, Buddy en Joy

  Like

 2. Blij met je update. Was erg benieuwd of je bloedwaarden goed zouden zijn. Een weekje uitstel zal je lichaam hopelijk goed doen. Ik hoop dat je je snel wat beter mag voelen. Veel sterkte weer.
  Lieve groetjes

  Like

 3. Jee Do dat was weer even heftig. Hoop dat je je snel weer wat beter voelt en dat een weekje rust ook zijn werking doet. Heel veel liefs en sterkte. Xx

  Like

 4. So sorry you are not feeling well Dominique, please rest up, try to eat and drink often to get your strength up. This will pass, and even though you know it will, it is still not a nice thing to endure. Love and hugs coming your way xx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: