Ehrm… is dit het dan?

M’n bloedwaarden waren voldoende en de nieuwe kuur is afgelopen maandag doorgegaan. Hoe het tot nu toe verlopen is? Verrassend, mag ik wel zeggen!

Dinsdag was ik behoorlijk moe en suf in m’n hoofd, heb het vaak koud en is de doorbloeding in mijn handen en voet slechter dan normaal. Niks extreems dus. Ik merkte al gauw dat fysiek bewegen en buitenlucht goed werken om de sufheid te verminderen. Gisteren waren de bijwerkingen minimaal en heb ik zelfs wat kunnen werken! Vandaag is het weer wat erger en heb ik wat spierpijn/grieperig gevoel, maar vooralsnog absoluut niets in vergelijk tot de bijwerkingen tijdens de eerdere cyclus. Zo anders dat ik er zelfs een beetje onzeker van word… Is dit alles dan? Of komen de slechte dagen nog? In het ziekenhuis gaven ze aan dat iedereen anders reageert. De één heeft direct last van de bijwerkingen, de ander pas na een aantal dagen. Dus ik wacht het maar af, zie het dag voor dag aan en dan merk ik vanzelf wel hoe het verloopt. Kan moeilijk gaan zitten wachten tot de bijwerkingen erger worden, wat misschien wel helemaal niet gaat gebeuren! Tot nu toe is het goed vol te houden zo, dus hopelijk blijft het hierbij en heb ik nog een paar goede dagen tot maandag de nieuwe kuur weer er in gaat.

Nieuwe Blogs

Omdat deze kuren wekelijks zijn en het vrij zinloos is om iedere keer hetzelfde riedeltje te herhalen, zal het misschien nu even duren voor er weer echt nieuws te melden is en ik weer een nieuwe blog plaats. Vind je het te lang duren en ben je benieuwd hoe het gaat, stuur me dan gewoon even een mailtje of berichtje! 

Ik heb het al vele malen eerder gezegd, maar ik doe het nu weer: bedankt voor jullie medeleven en steun! Dat waarderen we ontzettend en het is fijn te merken dat we er niet alleen in staan! ❤️

7 gedachten over “Ehrm… is dit het dan?

 1. Hopelijk blijft het hierbij met de bijwerkingen. Fijn dat naar buiten gaan en bewegen je zo goed doen!
  Veel sterkte met de komende kuren.
  X Ineke

  Like

 2. Gelukkig ook een beetje positief nieuws voor nu voor jou.Het mag ook wel een keertje mee zitten.En natuurlijk leven we allemaal heel hard met je me.Pff en dan ook nog werken,meis toch,wat ben je toch een powervrouw.Blijf het zeggen,pet je af.

  Like

 3. Fijn dat tot nu toe de bijwerkingen minder zijn. Maar ze zijn er wel en waar jij dat als positief ervaart, zou een ander daar over “klagen”, wat ook begrijpelijk zou zijn. Ik duim voor je dat ze niet erger worden.
  Heel veel sterkte, liefs en dikke knuffel ♥️❤️💋

  Like

 4. Goed nieuws Dominique dat het allemaal wat draaglijker is. Positief dat het buiten zijn je goed doet.

  Geeft tenminste fijne afleiding in deze periode en kun je lekker ontspannen samen met je honden.

  Iedere goede dag is er één!!!

  Alle goeds voor de komende weken.

  Hartelijke groet.

  Willy

  Like

 5. So pleased to hear there are good days with minimal side effects. It may get more difficult as time goes on, but then it may not too, which would be great! Enjoy those good days – the fresh air, sunshine, Ulli, Mika and your wonderful family to love and support you. It is good to know your life is moving along in a positive direction. xx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: