Nog geen “minute of fame”

Voor je gaat zoeken en zoeken… je gaat me niet vinden. Helaas was er vandaag geen plek in de krant. Waarschijnlijk maandag… En nu ik toch aan het typen ben, ook nog even een update!

Ik realiseerde me dat ik in m’n vorige blog namelijk helemaal niet verteld heb hoe het gaat, dus laat ik dat nu ook direct nog even doen.

De huid rond mijn ogen is helemaal genezen. Kon met de feestdagen zelfs weer make-up erop (ver)dragen. Mijn ogen zelf zijn nog droog, maar met oogdruppels goed te doen. De slijmvliezen in mijn neus beginnen ook te herstellen. Heb duidelijk minder bloedneuzen en korsten.

De vermoeidheid is nog intens. Ben nog heel erg moe en futloos. De feestdagen hebben er wat dat betreft natuurlijk geen goed aan gedaan, maar ik doe het rustig aan nu en hopelijk trekt het dan wat bij! Heb ook nog flinke spier- en botpijn en bewegen kost veel energie.

Mijn smaak (of beter, het grotendeels ontbreken ervan) is nog niet veranderd en dat geldt ook voor mijn vingertopjes. De gevoelloosheid is in ieder geval niet verergerd, dus daar ben ik blij om. En uiteindelijk is het overmorgen natuurlijk nog maar de tweede week dat ik geen chemo heb, dus nog maar één volle week zonder kuur plus de week bijwerkingen ervan erna. Dat is nog erg kort, dus dat er al verbeteringen te merken zijn, is eigenlijk best snel!

En tot slot het goede nieuws dat ik minuscule haartjes op mijn hoofd zie! Ze zijn heel erg kort en alleen onder een schijnwerper zichtbaar, maar als ik over mijn hoofd wrijf, voelt het niet overal glad meer!

Uitslag scan

De uitslag van de scan van maandag en de daaruit volgende vervolgstappen zullen we helaas pas vrijdag krijgen. Geen zorgen dus als je eerder niks hoort!

9 gedachten over “Nog geen “minute of fame”

 1. Benieuwd naar het stuk in de krant,dus we wachten dat gewoon af.
  Heel eerlijk Dominique,hoe klein ook zijn er gelukkig ook weer hele kleine lichtpuntjes en dat geeft weer hoop.
  Tuurlijk is de scan van maandag heel belangrijk en moet je nog tot vrijdag wachten.Dat lijkt mij zo vreselijk,die tergende onzekerheid,maar voor mij langer de tijd om te duimen voor een zo goed mogelijke uitslag.

  idd nu vooral de tijd nemen om bij te tanken.Wel heerlijk dat het ondanks dat het erg vermoeiende voor je was om de feestdagen samen door te kunnen brengen.

  Like

 2. Goedemorgen Dominique,

  Komt het artikel ook in De Stem?

  Iedere verbetering is een stap in de goede richting. Vraagt vast heel véél geduld.

  Groeten Willy

  Like

 3. Hallo Do,

  We zijn benieuwd naar het artikel in de PZC van waarschijnlijk a.s. maandag. Fijn dat het al een beetje beter met je gaat en dat je het merkt aan kleine dingetjes.

  Groetjes Ben en Joan

  Like

 4. Beste Dominique,
  Geëmotioneerd las ik je artikel in de PZC. Wat heb jij een heftig jaar achter de rug… En Dominique wat blijf je mooi jezelf. En ben je een voorbeeld voor anderen, hoe sterk je bent.
  Ik bid voor jou en je geliefden.
  Hartelijke groet, Annelies

  Like

 5. Great to hear improvements are happening Dominique, little steps – but it’s a start, and some new hair – wonderful. I loved the photos in your last update, you look amazing – such a beautiful face! I hope everything went well with Monday’s scan and it will be all good news for you. Unfortunately I won’t see the article because I live in Australia, but I’m sure it will be an informative and special read. Good luck, rest up, better days are on their way. xoxo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: